Wednesday, August 06, 2008

cout >> "theory test of maths dasyat" >> thory test of maths dasyat;...[PMI INTERACTION DAY ROXX~]

assalamualaikum...~



tadi kul 8 smpai 10 ade theory test utk math...wallahualam la result dier cmane coz aku mcm xbape cukup nk stadi....khamis ni plak waktu malam ade test programming...doa2kan la daku wahai kawan2...~

da rindu sbenarnye nk post blog nie..agak lame ar gak da xblog panjang2...bukan malas (tp agak aa malas aa skit2..)..tp xbekesempatan la nk bukak....lyfe in usm...rocks...hari2 yg aku lalui dulu sungguh berbeza ngan kat matriks dulu atau pun kat sas dlu....ye ar..kat matriks ngan sas ramai member kamching....tp kat cni baru ade sikit2 kawan kamcing ar...tp xpela..plahan2 ade member....


aku nk cite ni pasal interaction day PMI USM kat DUP hari ahad lepas (3 ogos)...memang sangat best ar..paling best dpt makan free..hehhe...sape la xsuke makan free...berkat interaction pmi tuh....aku mengenali lebiyh ramai lagik insan dalam usm nie..mahupn sebaya atau abg2 n akak2 senior PMI..stat program ni kol 8.30 pagi..daftar dan etc...then ade taichi pny snaman....dan agak menyedihkan ar..yg lelaki sangat kurang berbanding perempuan...tp xpelah...da mmg dunia skang ni mmg mcm tuh....what 2 do....~ then pas bekfes ade treasure hunt...kitorg sume dipecahkan ikot grup...aku grup no 1, zul grup 2, then tah cmane md noor,izwan ngan ammar dapat satu grup...gile xadil laa..haha...tp tgah2 treasure hunt tu...hujan lebat la plak...jadi...tetangguh jap la program tu n resume pas ujan stop...ade lima checkpoint..tp sayang nye grup aku dpt no 4 je...xdpt hamper...sedeyh..~

















abang2 n akak2 dalam PMI ni sume memang sporting tol....memang best sepanjang program nie....










xbanyak sangat gambar yg sempat aku snap kat ctu....jd maaf lar...






lama da since matrik last aku makan dalam talam (mksd aku makanan tu ar dlam talam...hehe)....aduiyh...da xde pape kot nk ckp takat ni.....if i hv anything more 2 say..i'll blog it l8er...

till the hand hit the keyboard again.....salam perpaduan..~

3 comments:

rADiCaL VicTiM said...

ah soon, aku tgh xm skang.
td maths paper 1.
n it was damn hard!
i dunno how d result would be.
i dun haf guts to even know d answer.
n tomorrow got paper 2.
insyaAllah will do d best.
doakan sahabat mu ini ye~

Anonymous said...

salam ikhsan....

saya wakil dari pihak amanahraya berhad...
dan ini berkenaan harta pusaka arwah en. abd aziz n haji ibrahim....
n saya mintak en.ikhsan boleh hubungi saya secepat yang mungkin di talian 03-2055 7617(cik shuzanna)...

Anonymous said...

salam en.ikhsan....

saya wakil dari amanahraya berhad di sini ingin memaklumkan yang saya telah menghubungi emak en.ikhsan serta abg en.ikhsan berkenaan harta pusaka arwah abd aziz haji ibrahim...

dan sekarang memandang kan umur en.ikhsan telah melebihi 18 tahun, ingin saya maklumkan bahawa pihak amanah raya ingin membuat proses penutupan akaun amanah tersebut....

dan di sini, pihak kami mohon kerjasama en.ikhsan memberikan salinan photostat kad pengenalan supaya proses penutupan dapat di uruskan...

en ikhsan boleh la hubungi saya di talian 03-2055 7617(cik shuzanna)...

dan penghantaran salinan kad pengenalan boleh lah di hantar ke alamat seperti di bawah....
Amanah Raya Berhad,
Unit Amanah, Jabatan Perundangan,
Tingkat 11, Wisma AmanahRaya
No. 2, Jalan Ampang
50450 Kuala Lumpur
No. Fax : 03- 2072 3716...

kerjasam en.Ikhsan sangat lah di hargai....