Friday, July 16, 2010

sy suke....

assalamualaikum wbt...

tajuk post itu takde kene ngene dengan ape2 mahupun sape2..cume saje nak dibuat tajuk post kali ni...post yang tidak berapa mempunyai tujuan...tapi biasalah...tangan mahu berkata-kata...blog lah tempat lepasnya...

alhamdulillah..sudah 2 bulan seminggu dah aku dan rakan-rakan CS@USM selamat berpraktikal..dan sekarang ada lebih kurang 20 minggu ( menurut encik ammar) sebelum tamat praktikal masing-masing...oleh kerana aku dilanda kebosanan kerana tak buat kerja (bukan tak ade kerja, tapi belum mahu sambung buat kerja..hehe), maka tangan aku pun ditarikan di atas notebook Compaq V3839TU..huhu..sampai mention name laptop..nampak sangat takde kerja...

hoho..well..as time passes..i missed her more and more..whatever i'm doing..her smile came across me..i really2 missed her...sapa tak rindu orang tercinta beb..dah 2 bulan tak jumpa...tak pernah kot sebelum ni...huhu...takper..tu untuk tambahkan rasa kasih sayang kan..hehehe..♥ love u bazilah..~hehe..

seorang lelaki yang kerinduan makwe nya mmg cam aku..lalala...takper..abis praktikal aku akan kembali ke penang...yeah!untuk meneruskan sisa-sisa semester pertama tahun tiga yang masih ada dengan menyiapkan bermacam-macam report dan presentation...hoho..

insya Allah..diizinkan-Nya..bulan Oktober ni mak aku akan berpeluang untuk menunaikan ibadat haji yang telah lama diimpikan beliau :) ...cubaan untuk semua ahli keluarga aku..mana pernah berjauhan dengan mak selama sebulan lebih..aku yang kat penang pernah jugak lah selama tu..tapi aku tau mak aku dekat rumah...alhamdulillah..DIA beri peluang kat mak aku untuk menunaikan rukun Islam yang kelima ni :) ..syukur2..

ok lah..dah hilang modal pape yang nak diperkatakan..sampai di sini aje...salam~

2 comments:

kaka said...

ecehh..
berjauhan dengan family lama2, xda plak nak post rindu-rinduan. haha.

fendy said...

hey,
aww.
ni kekasih dah bace belum entry ko ni?
so sweet lah. :D