Wednesday, May 25, 2011

aktifkan dirimu,~~

assalamualaikum wbt..

oh..agak lame dah tak post..apesal tah aku rasa sangat malas nak update semenjak the past few months..well..maybe belum dapat ilham untuk mencoret kot...anyway... I'm back for blogging arena..yeah..

and I will try my best to write in full words...no shortforms anymore...insya Allah.. =)

hehe..dah 2-3 minggu aku balik dari penang..alhamdulillah..dah habis belajar..sekarang sedang menganggur, dan mengapply kerja..tapi masih belum bernasib baik..oh...tak apa lah..maybe belum ada rezeki lagi..anyway...aku sabtu ni (28 Mei) baru nak mula masuk kelas memandu...oh..mesti korang rase aku ni noob gile baru nak amik lesen kan?tskkk....biar lah aku cerita kenapa....

dulu..lepas habis SPM..aku terus straight kene masuk PLKN..pas abis PLKN..masuk matriks...abis matriks..masuk USM pulak..sekarang dah habis dekat USM baru lah aku berkesempatan untuk belajar driving..oh my...cuak lah pulak kan...tapi, lesen memandu tu sangat penting...beli kereta?mesti lah ade perancagan tu...kite nantikan dapat rezeki and kesempatan..tapi kerja pun belum dapat...siapa nak bagi aku kerja sila angkat keyboard... O.o

haha..agak takde modal lepas dah lama tak berapa nak aktif blogging..anyway...its been quite long dah xpost...oh yeah..welcome back to me...~~

assalamualaikum wbt... :)

2 comments:

Hafidzah Hafidz said...

aja-aja fighting! ^^ teruskan berblogging..taw!

ikhsan said...

haha..tq..