Tuesday, August 04, 2009

nasib baik kah?

assalamualaikum..

ni nak story ar skit pasal pe aku obtain dlm beberapa hari lepas...

ade aa malam...xingat hari ape..aku teman bazilah gi tesco.....bukan nak cite pasal tu sebenarnye..

bile aku cucuk duit kat atm..aku kuarkan aa rm70 kot xsilap...tapi kan..aku dpt 2 keping duit rm 10...ngan sekeping duit...ni...




front view..



rear view...


aik.....duit rm50 baru ker?aku pn xtau duit nie rm50 baru ke ape ker...atm yang aku gune tu maybank pny....bazilah cucuk duit gak kat atm, tpi atm bsn ar...hum..duit 50 biase jer..

pastu hari keesokkannye aku tny aa memember aku kot2 da yg tau ker....dorg pn xtau..maybe duit baru release aa kot....then si KKL kosmate chinese aku gtau duit ni da kuar dkat 1 year++ since dier stpm dulu..haih...aku sungguh pelik ngan kejadian nie...so..duit ni aku xgune aaa...masih selamat agik dalam wallet aku...haha...rugi rm50 aku kalo2 katekan duit nie xvalid lagi..huhuhu..tpi xpe la..kot2 mase dpan harga duit nie nek sebab rare..bole aku jual ngan reger rm10,000.....haha..perasan....

ok la....gtg..bz doe..~!

daa..salam..~!!!

9 comments:

RYUZAKI said...

duit ni da lama dah boleh pakai...
aku x taw bila dia launch..
tp aritu aku da sakan membeli belah menggunkan berkeping-keping duit ni...
so..its safe to use...ok?

tp..la ni ada 3 jenis la kn rm50?
wink3...

ikhsan said...

uiks....da 3 jenis erk amer???baru aku tau....huhu...

zero said...

ala....
ikhsan photoshop la tu...
mentang2 la power photoshop...
siap aja org lg...
ak x ajr pun....
wink2

nini_uniey said...

hehe...

yana said...

haah weh..
btol ckp amer..
duet ni lame dah kuar..
kakak ak keje bank..
sblom launching lg dia dah bwk balek..ngee~~

duet ni valid je.. =)

zero said...

fuyo...kje bankkk...
klu cm2, mst ko ade byk duit...
bole la blnja ktorg

tapai ubi said...

dasat siut leh wat gne potosop..oit..nti wat kn aky RM 100 dlm 120 keping ok..nk wat hantaran..hehe

ikhsan said...

weh zul..bile masa aku keje bank daa..grad pon belom..


encik tapai ubi : wah2..sindir aku ea..mane mampu aku wat potosop se-natural yang nie weh..haha...awat 12k je?aku 15k weh.....HAHAHA

fannie said...

kesian ko. duet ni dh lame aku simpan dlm wallet aku sbb time tu xboleh gune lgi. skang dh bole gune. tpi lawa lgi duet lame lah kan.