Wednesday, December 23, 2009

myfirsttime

assalamualaikum wbt....~

1st thing 1st..jangan tersalah paham ngan tajuk post nie ok..xde kene ngene ngan website2 yg ehem3...huhu..~

ok..clarification's done..

hum....baru2 ni...full result final exam USM telah dikeluarkan....dan..alhamdulillah....aku berjaya mencecah ke angka 3.03...huhuh....syukur sangat2...nanti balik USM nak posa seminggu..ritu aku bernazar...huhu...

humm...dan xlupe..taniah juga pada rakan2 CS yang boleh kate 95% daripada kite suma dapat result yang much better daripada dulu...kepada cik ezza yang mendapat pointer anugerah dekan@dean list (>3.5) ucapan tahniah pada anda ye....congrats2...kepada rakan2 yang kurang berjaya sikit dalam final exam ritu...xpe2...sem depan kite ade lagi peluang untuk repair pape yang patot repair...insya Allah.... =)

hari ni..*23 disember* ..means lagi 4 hari before boleh balik usm...yay...leh jumpe awek..wee....haha....xdela....walaupun tu antara tujuan2nye..wink3~~hum..sem depan memang aku rasa akan jadi sgt mencabar...suma subjek2 is kod T ngan kod U jer...sebelum2 ni ade paper minor management yang sgt byk membantu aku...dan dis upcoming sem lak xmik paper major...so..kene la score paper teras...huhuh..peluang aku untuk naikkan pointer teras aku yang agak sangat rendah nak banding ngan kawan2 aku...pointer teras aku sekarang is 2.37....ok..tapi xcukup ok....huhu....pngk aku@cgpa skang adelah 2.61...dan azam aku..aku nak grad ngan cgpa at least 3.0..supaya then lagi tinggi lah chances ntok boleh buat master programme...huhu...amin~insya Allah...

for that stat next sem kene ar sangat2 berubah....kene kurangkan men dot*....huhu...mesti rase susah gile.tapi aku kene gak try..for the future's sake kan.....dating lak....sekali-sekala je....bazilah pun nak stadi hard gak lepas ni...so aku pun kene lah macam tu =) ..insya Allah...huhu..the time has yet to come...but it didn't matter how..as long as we're harvesting our utmost effort...insya Allah...the fruit of success will be ours....amin~

hehe..ok lah...nak sambung stadi c#..doakan aku dan rakan2 cs lain..daa..salam..~

5 comments:

Muhammad Nor Bin Salleh said...

insyaallah ko leh...
ko rajin n bijak...
so ko leh buat..
mcm kami ni susah skit...
nk grad atas 3.0....
unless aku dpt lebih dr 3.3 tuk ketiga2 sem yg akan dtg...haha
mungkinkah aku dpt???
musykil tuh...

pape pun,aku pun nk mcm ko gak..
smbung master...insyaallah...
sama2 lah kita ye...

ikhsan said...

huhu matnor...insya Allah....
tang rajin tu xsetuju sangat..hg pn knal aku cmna..malas la kowt...

tpi xmustahil weh leh dpt 3.3++ ntok setiap sem...

hoho....semoga kite dpt mencapai impian memasing..~!

maa said...

asal cam kenal ja template nih????
weh ko amik template aku!!!!,..

Qyra Qaysara said...

thniah sbb berjaya capai 3.++...work harder for next upcoming sem..all da best for all of us..yeahh!!

p/s: nice template!

tapai ubi said...

bleh ja dpt 3++ utk sem2 akn dtg..org len bleh..naper kte xbleh??