Monday, April 26, 2010

Music of My Heart, ntah, Lepak Corner, aku YG tulis, We Move The Future

assalamualaikum wbt...

huhu....lame gile x update blog..dh bersawang dh..huhu..nk edit gadget n segala jenis add on ntok tenet, tapi tenet kat bilik ni sgt lah xm'izinkan...so xpala...tlis ja la...

hehe...tajuk post ni sume name blog kwn2 n senior2 aku yg senget...dak cs, n dak mass comm sorg..xde sebab apa pun..sja nk amik nama blog dorg..promote sikit kan..ohohoh...

skang nie..tetibe terase nak update lak dok tgk rumate aku, ammar, rumate ammar, rumate k.aty, rumate farah, rumate fajar selalu update blog...sangat lah rajin dorg mengepost..ni aku post pun xde specific reason on doing this thing..sje2 menggunakan kesempatan yang ada..

hari ni, 26 april 2010...masih agi dalam minggu final exam...huhuhu...start exam ritu 19 april...alhamdulillah, aku dah setel jawab 4 paper, paper critical thinking, SAD, Project Management, n pagi td, the toughhest one, ALGO..mmg tanker abis ar...haha..ngarot...well...aku dh penah ckp sblum ni...aku nk bagi result aku 3.5++ sem nie...but lepas jwb a few papers ni kan....I doubt it...siyesly keyakinan xdak...uhuk3...kalu 3.5++ aku dh nazar, next sem 2 minggu posa..hoho...amin..mtk2 diperkenankan-Nya..

huhu...aku update blog ni pun xde lah sebab free sangat ke aper, just tetibe bru dpt ilham nk update...last paper aku minggu depan, isnin, paper database...satu ag killer subject aku...aduih....alhamdulillah kos wek ok la nk dbandingkan ngan ke-tidak tahuan aku sal benda2 dalam subjek nie...agak lah blur...huhu..

siyesly, perasaan homesick aku xhilang2 dari study week ritu...rindu kat mak aku...rindu kat umah...dgr suara xsama jumpa dpan2 der..uhuk3...sob3...tsskk...semalam, cik n kak lin datang USM tolong amik barang nk hantar balik umah....satu beg besar n satu kotak agak besar...kalu tgn aku ade 4@6 mmg aku angkat sekaligus..ni kena wat 2 trip...hoho..g bestnye, cik bawak g QB semalam...xpasal2 cik bazilah ikut sekali..mule2 ingat nk mkn kat kafe pas aku antar barang kat cik, lain lak jadinyer..hik3...dpt lah dating kejap setelah lama x dating >.< ..haha...gdix...dpt makan Johnny's free..yey....hoho...


tadi before aku update blog nie, aku tengok cite My Name Is Khan yg telah di-ban...amik kat bazilah..hoho....terharu tgk citer tu....aku xmo la ckp sal pe cte tu di ban...lu pikir la sendiri... ^_^

well, well, well...next week, paper aku tu hari isninn n tiket bas aku hari selasa sebab aku xmo kalut2 nk naik bas hari isnin gak..huhu..nk abis sem ni, means semakin lah dekatnye ngan time untuk LI..satu kewajiban pada suma manusia2 CS@USM 2nd Year yg akan melangkau ke TAHUN TIGA pada sem depan...what???dah nk dkat 2 thun dah aku kat USM nie..??ya Allah...pantas nya mase berlalu..aku rse cm aku baru lepas abis PLKN dpt result SPM dulu....uhuhu...time waits for no man...sgt tepat..


cuti sem ni..aku cuti seminggu jer >.< ...what???ini tidak adil...aku balik 4-mei....praktikal aku start 10 mei..uhuk3.."lamenyer"...uwaa..tempat LI aku dekat ja, kat bangi, dkt ngan area WARTA tuh..sape2 tau cmne nk nek bas@ pape kenderaan awam ke sana sile roger aku okeyh..planning cuti sem, di samping under goes LI, aku cam ber hasrat nak amik lesen...hoho...lesen keta...lesen moto?aku xtau lagi.tgk dlu.huhu..dan aku berhasrat nak beli DIGI CAM baru sem dpn@ time LI sbb de pc fair xsilap bulan 8 nnti kat KLCC..hehe...hasrat la..tgk keadaan kewangan camna gak nanti...hajat di hati nk cyber shot..tapi yg cyber shot leh slide lens cover tu sume 1K ke atas...aku bukan kaya ke ape nk beli brg2 cmtu with pleasure....maybe aim brand lain, samsung ka, lumix ka...lumix brand ker??haha..

haa..kan dh panjang aku melalut..ni la akibat jarang update blog..sume bende nk btau dlm satu post..hik3...ok lah...lenguh siot tgn.non stop taip dri tadi...till d hand touch d keyboard, salam...~~

4 comments:

aurox_3d said...

weyh, mane behind the scene??? sampai ati....aku sentap ni, sentap....tsssssssskk

ikhsan said...

alalalal...majok lak...bukan nk list sume,.ni aku list yg berkaitan ja..haha

fendy said...

pc fair dpn klcc?
wow!
nak g lah.

ikhsan said...

sape kate dpn?aku kate dekat klcc la pendy....hahahah~~