Wednesday, June 16, 2010

World Cup 2010

Assalamualaikum wbt....

How's everyone?hope ur in d pink of health.. =)

tajuk tu saje nak carik traffic kat google..lalalala...hik3..neway go HOLLAND~~~ =D

huhu.hari ni (16 Jun 2010) adelah hari rabu...esok dan lusa (17 dan 18 Jun) adelah hari cuti untuk aku and kawan-kawan intern aku yang lain....why is it?it's because the whole staffs are going ti pay a few days trip to Singapore...yay...cuti2~i like~hehe...sile jangan jeles...

well, aku xtau sangat nak post pasal ape nie..but kebelakangan ni banyak tol kemalangan ngeri melibatkan haiwan yang aku nampak..tak sampai hati nak snap gambar, so aku cakap je lah...yang paling kerap aku nampak, kucing kene gelek..dan yang agak unik aku nampak, burung kene gelek..even leh terbang pun, tak terelak daripada kene gelek..dah ajal burung tu kan...huhu...dah la aku neh suke kucing..tengok kucing-kucing yang mati kene gelek tu, aisyh...sedeyhnye hati I... =(

huhu..hari ni dah hari ketiga untuk bulan rejab...marilah beramai-ramai kita sedaya upaya berusaha berpuasa sunat untuk tiga bulan ni; rejab, syaaban, ramadhan...~dan selepas itu syawal menjelma, dan seterusnya semester baru menjelma....huaaa...aku dah 3rd year...so pada fellow kawan-kawan cs usm yang akan same-same menjejakkan kaki ke USM selepas habis praktikal nanti, lets do our best for the upcoming semesters! Sem ni ramai-ramai kita dapat dean list, insya Allah !well..short update it is...nanti ade idea aku post lagi....~assalamualaikum wbt~~

1 comment:

ammar said...

ish..
tempat ko ni banyak tol hidupan kena gelek....