Thursday, September 23, 2010

post terakhir menggunakan wireless network "Pasir" ...

assalamualaikum wbt...

hari yang lama dinanti-nantikan sudah tiba...esok ( Jumaat/ 24-09-2010) adalah hari terakhir aku menjalani latihan industri di SANDS Consulting Sdn Bhd di Bangi...aku akan pulang ke penang pada 25 September, insya Allah akan tiba di sana pada petang hari sabtu tu...well..

dah banyak benda aku dah belajar ever since aku melangkah masuk ke syarikat ini...dulu..aku taktau sangat benda-benda alah berkaitan dengan PHP, MySQL dan Java Script, tapi alhamdulillah, sekarang aku dah dapat grab a bit of basic concepts and use them accordingly...thanx pada akak supervisor aku yang baru sahaja seminggu menjadi PUAN (baru kahwin..)..thanx a lot Kak Soba~..

aku jugak dapat banyak ilmu berkaitan dengan penggunaan CMS software (Content Management System) seperti Joomla...thanx to Bakh yang banyak tolong aku faham some of the uses/functions of Joomla..how to install..and etcetera...

tak lupe gak pada staff SANDS Consulting yang lain..rakan sejawat (intern la maksud aku) incik Solleh..yang akan meneruskan perjuangan nya di sini sampai bulan 11 nanti tak silap aku.. ex fellow interns, Muas and Nurul yang dah menjadi staff kat sini...akak-akak staff...Faten...Syahida...Kak Syila...Kak Siti..time kasih banyak-banyak layan saye dengan baik selama 5 bulan..semenjak saya masuk hari tu..pada Abang Jep, dan anak buahnya Zhariff juga...thanks a lot...oh dan juga pada Abang Dino, Encik Mazlan, Kak Harnee, Kak Asmah, Kak Kamariah..jutaan terima kasih saya dahulukan..

and lastly....to the Directors of SANDS Consulting; Encik Shah Juhan, Encik Lokman, Encik Sazli dan Encik Shah...thanks for everything..thanks for accepting me...and good luck in the future..SANDS can achieve much more success in the future..amin..insya Allah...

pada semua warga SANDS Consulting...

saya nak mintak maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki atas apa-apa kesalahan yang saya lakukan...tersindir..terkutuk..termarah...segala macam ter..saya mohon kemaafan anda...doakan saya dapat lulus dan bergraduasi dari USM dengan jayanya pada tahun depan ye...halalkan makan dan minum saya sepanjang saya di sini...thanks a lot folks....really appreciate it..



__________________________________________________________________________________


that's all ive got to say to SANDS family...huhu..sedih jugak dalam hati nak tinggalkan tempat ni..but we need to move forward...kan? so..pada rakan-rakan USM, especially fella course mates...we'll meet again after 5 months of internship...tak sabar eh?aku memang tak sabar dah nak jumpa rakan-rakan..especially her........yelah...buah hati pengarang jantung kan..weee...hehe...see u soon USM folks...

till the keyboard rocks again..

assalamualaikum wbt...

3 comments:

akuKah.. said...

selamat kembali ke usm..
selamat berdating2..haha

kaka said...

san,
prepare hadiah tok ak..
Im going penang tomolow..
Wuhuuu.. :)

ikhsan said...

kaka : aku dh prepare banyak cerita ntok hang sedut..cukup aa tu..ngeh3..