Saturday, November 20, 2010

decision is mine!

assalamualaikum wbt...

just a short post kali ini..
insya Allah..lepas aku grad..aku akan kahwin further master, kalau masih ade IPTA yang support SLAB..dan kalau tidak..aku akan terus melangkah ke alam pekerjaan...insya Allah between these two only..but there are always the 3rd choice..which is HIS choice..kalau Allah dah tetapkan aku ke another particular road than these two..insya Allah aku akan berusaha sedaya upaya...

p/s: tetibe terasa nak tulis semua ini...kita doakan kejayaan sesama kita manusia...amin~..

ok lah..assalamualaikum wbt.. =)

4 comments:

ammar said...

bila tu bro??
haha..

aurox_3d said...

jgn lupa kasik kad eh...hehehehe..aku x mau tag fb

ikhsan said...

am n azri : bila dah grad la nak keje..ape la korang....tag2 ape ni azri?? ;P

akuKah.. said...

nak kad jugak..
tamau tag2 kaaaaaaaaatb..haha