Monday, July 20, 2009

waaaaaaaa......

assalamualaikum wbt...

1stly..lame gile aku xupdate blog nie....bz tahap cipan weh..siyes...

minggu nie(20-24 julai) je aku ade dalam 5 proposal perlu disetelkan untuk projek2...oh....sakitnye...

dan dalam masa yg same kerja sebagai secretary cs interaction day 2009@ pantai kerachut menambahkan tahap kebz-an ini....

dan minggu lepas takziah diucapkan kepada spek aku....kejadian pijak dan lari berlaku kepada si spek aku...huhu..terbanglah rm170 ntok spek baru...ptang kang (20 julai) dapat...

start smalam (19 julai) photoshop aku jadik SENGAL nak mati kerana..aku xtau kerana aper...luckily aku ade photshop portable cs4...

hum..ni sume update2 aku stakat nie aa..kol 11 jap lagi aku ade lab PERL programming, satu ag bahasa asing yang aku baru nak start blaja sem nie..

n for the post yang da lama aku janji nak tulis tuh, aku terpaksa tangguhkan lagi la...aku xtau bile masanye baru aku ade peluang nak tulis pasal tu..ni pun curik2 masa skit nak tulis...huhuhu...

ok lah....dats all 4 d tyme being...lau de free je aku update aa blog nie.....~
chow...daaa...salam..~!

2 comments:

Muhammad Nor Bin Salleh said...

pe ni san...bz bz...mana janji mu????????

zero said...

bz la sgt!
sempat gak dating...