Wednesday, June 24, 2009

i smell magic in the air..or maybe barbeque..??

assalamualaikum wbt....

hurm...agak sangat bz semenjak dua menjak nie....yela...kenduri kawin abang aku lagi sminggu jer (5 julai) ...sabtu nie (27 jun) abang aku akan dinikahkan dengan kak ila di masjid X (xtau name) kat jempol...n9..n 4 dat...after subuh on the day, tros our convoy akan bertolak....doakan segala-gala-Nya berjalan lancar..insya Allah..


well..tajuk post nie xde pape related to post nie pon..just saje2 quote kan kate2 Nortrom the Silencer....hehe...

to be frank...cuak nye rasa di hati nak masuk ke alam tahun 2 as CS USM student...dergh....ngan kehadiran adik2 junior baru nanti....kene smbung kerja as program planner n secretary interaction day sem depan.....aduh...dengan result first year yang agak kekurengan..for d time being..PNGK aku 2.36....ni xmasok ag markah daripada KSCP os hari tu..hopefully OS akan membantu naikkan PNGK aku..aku doa sangat2 sumhow supaya PNGK aku leh jd at least 2.5..but ketentuan di tangan-Nya...aku redha...

erm..da abis idea la plak..nnti aku de idea aku tlis g..daa..salam..~!

4 comments:

purplez said...

woohoo~
ucap TAHNIAH & SELAMAT PENGANTIN BR kpd abg eh.
n then
BESDAY purplez 6/7
huhu
1 ari selepas pengantin br nyer tarikh.
hek3.

ikhsan said...

wah...siap gtau besday agik..de aa kawan sy gtau kan..pompuan susah nk gtau bday die biler..btol ke?hehehe~

purplez said...

woohoo~
iye ke?
hmm
so fakta ituh tidak benar lah
coz im a girl
*ke bukan?
dush!
p/s:no komen.hee

ikhsan said...

em...kalo btol gurl gtau sy..akak pny ic no hujung skx 02 ke 01...haha..xde kne ngene..