Wednesday, June 17, 2009

Quel-Thalas..~!

assalamualaikum wbt....

ape yang aku ngarot dekat tajuk aku???erm...sape yang main dot* je yang tau...neway takde particular reason nape aku letak tajuk post nie macam tu...

well...perkembangan aku takat nie....biase jer..no special occurences all around me...kot?huhu...aku sangat takde idea di awal post nie...pape pon aku cube gak perah otak ntok say things out jugak...

err...korang jangan pandang BM yang aku gunekan..aku tau BM aku terok..agaknye..maybe la..cam de sumpahan kat grade BM aku since sekolah menengah.....huhuhu...waktu lower form (1-3)...bm aku..nak kate perfect cam encik hudazaifah...x jugak..hehe..name-name yang di-mention-kan jangan marah eah...huhu...tpi bm tu kira "sedang-sedang" je lah....pmr dulu aku amik 8 subjek...BM,BI,M3, SNS,SEJ,GEO,KH..er..lupe..PAI..haha...

well...form 3 dulu...kalo exam.aku tak bape ingat rsult..but everytime exam...xkesah ar midterm ke....monthly test ker....mesti aku akan dapat 3@4a's jer...subjek2 yang bese A tuh :
  • BI
  • M3
  • SEJ
  • PAI
haha..tengok....bm xpernah a kot rasenye....alhamdulillah waktu PMR dapat A..aku rase cukup-cukup makan je kot BM tu A...biar ar...

next..bile aku da naik upperform....lagi clear ke-terokkan BM aku.....antara f4-5, paling tinggi BM aku pernah dapat adalah B3 jer...haih...tensen aku...tapi bukan aku sorang jer sucks BM nie..ramai rakan-rakan baik aku same je..jangan xngaku ea..encik anwari ashraf salah sorangnyer..hehehe...aku rase kite kene sumpahan kuza la wari..haha...*abaikan*

well..otak aku da agak ke-blur-ran di situ..xpe..aku bagi hint aa kat korang...post aku lepas ni aku nak cerita serba sikit pasal waktu aku zaman f3-f5 kat SAS dlu....camner aku start ade kawan pompuan....hehehe...saje nk bagi early teaser...beberapa nama khas aku akan mention tuh..jangan ar marah eak...HAHAHA...*gelak jahat*...

okies....kalo aku xleh tdo malam kang aku post...hehe...

ok..till d tiredness cease to exist...daaa..
salam..~!

2 comments:

aurox_3d said...

hik2...dot*??? ape tuh??? xpaham...huhuhu...BM ko xseteruk BM aku r..hik2...btw, aku da tau da plot criter ko akan datang...lalalala...

ikhsan said...

xp[e..plot die kat ko aku cite dlu x fully detailed..haha.