Monday, May 17, 2010

k.e.r.j.a

assalamualaikum wbt..

huhu..lame suda x update blog neh...bz nga praktikal katekan....konon la bz...hek3....

nk la update skit sal tempat LI aku pas tgk blog incik amrud...huhu..

name : Sands Consulting Sdn. Bhd.
location : Bandar Baru Bangi
time start and end : 9.00 a.m. - 6.00 p.m.
elaun : ade...kot?ntah..lom de pape urusan lagi pasal tuh..ahaha...
cmne aku apply : ikut jobstreet

hoho..kompeni ni baru la jugak lagi...since 2004 dorang dah register kat SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia - tempat kije abg aku...)...BOD die sume bumiputera, 4 lelaki Melayu...sume umur dalam 30-an..muda2 belaka orang dalam opis aku nie....and selain aku..de ag 4 orang dak yg ngah praktikal gak, although dorang akan habis LI dorang dalam sebulan++ je lagik...sumenye dak Uniten and some of them adelah student abang aku...Adilla, Api, Muas and Nurul. But aku paling muda dalam ni..dorang sume tahun 88 lahir..uhuk3...xpela...asalkan ade member..



oops...slh background laptop lap..ptut background dreamweaver cs4, tp ni FB..ahakz..ni la meja aku...kat sini, sume orang bawak laptop sendiri untuk digunakan :)
ok tu je kot 4 d tyme being...nnti de idea update lagi yaa..daaa..salam~~

2 comments:

Lyapunov said...

haha.. eceh..bajet dreamweaver.. 24 jm facebook online ja..haha

ikhsan said...

oh dek wan...xla 24 jam...aku kerja pn xsmpai 12 jam kot :)